Erve Asito sluit vanaf vandaag 6 januari ook haar kantoorgedeelte om alle risico’s op coronabesmettingen richting de eerste competitiewedstrijd tegen N.E.C. op zaterdag 15 januari, 18.45 uur, tot een minimum te beperken. Eerder werd al aangekondigd dat de oefenduels van aankomend weekend in Duitsland tegen SV Straelen en SC Paderborn 07 niet door zouden gaan en er geen risico wordt genomen met zaken als gezamenlijk eten en het verplaatsen met spelersbussen.

Receptie alleen telefonisch bereikbaar
Dat betekent dat de hoofdingang en de receptie voorlopig niet fysiek bereikbaar zijn. Wel kan je ons telefonisch bereiken via 0546-81 70 70.

Afhalen bij FanServiceShop via Click & Collect blijft mogelijk
De FanServiceShop en Fanshop Stad waren reeds vanwege de huidige coronamaatregelen tot nader orde gesloten. Wel kunnen bestellingen gedaan worden via shop.heracles.nl. Bij de verzendmethoden kun je vervolgens kiezen voor afhalen bij de FanServiceShop op gezette tijden of voor verzending per post.

Click&Collect (gratis afhalen bij de FanServiceShop):
Maandag: 15.00 – 17.00 uur
Woensdag: 15.00 – 17.00 uur
Vrijdag: 15.00 – 17.00 uur

Standaard verzendkosten (€5.00)
Onze bestellingen worden aan het eind van iedere doordeweekse middag afgeleverd bij onze verzendpartner MSG.