Heracles Almelo speelt woensdagavond op Erve Asito de laatste wedstrijd van 2021. SC Cambuur is de tegenstander. Los van de langdurig geblesseerden Ismail Azzaoui, Delano Burgzorg en Elias Oubella beschikt trainer Frank Wormuth over een fitte selectie.

Wormuth heeft afgelopen weekend tegen FC Groningen (4-2) de kracht gezien van zijn ploeg, met name in de eerste helft. “In de tweede helft hebben we in de eerste twintig minuten problemen gehad, daarna werd het beter en beter. (…) We waren erg blij met deze overwinning, vooral na de nederlagen in de afgelopen weken. Het was heel belangrijk om nu thuis te winnen. We hebben nu zeventien punten en moeten doorgaan.”

“We hebben al tegen Cambuur gespeeld. Eigenlijk hadden we daar moeten winnen. Cambuur werkt extreem hard en heeft fantastische cijfers rond de fitheid, een van de beste in de Eredivisie. Ze kunnen heel vrij spelen met 27 punten. (…) Ze werken met veel risico en worden daarvoor beloond.”

“Het zal een open wedstrijd worden. Ook de vorm van de dag is belangrijk. Maar de stemming en sfeer bij ons is goed op dit moment. Na de overwinning van zaterdag staan we met meer zelfvertrouwen op het veld.”

Bekijk de volledige voorbeschouwing met Wormuth:

Heracles Almelo – SC Cambuur staat onder leiding van scheidsrechter Allard Lindhout.

22 december 2021 – woensdag 20:00
Erve Asito, Almelo
HER
VS
Eredivisie
CAM