Heracles Almelo speelt woensdagavond de inhaalwedstrijd tegen Feyenoord. Trainer Frank Wormuth weet nog niet of hij in De Kuip kan beschikken over Ismail Azzaoui, die geblesseerd raakte in het uitduel tegen FC Utrecht. “We willen geen risico nemen. Als het niet 100% gaat, gaat hij niet mee.”

“De teleurstelling was natuurlijk groot”, blikt Wormuth eerst terug op het duel in Stadion Galgenwaard. “Over de eerste helft waren we tevreden. We hebben de tegenstander bezig gehouden en ze hebben daardoor problemen gehad. In de tweede helft hebben we een verschil gezien, in kwaliteit en ook in druk uitoefenen.”

Met de lessen van FC Utrecht-uit heeft Wormuth zijn spelers voorbereid op de wedstrijd van woensdagavond. “We kijken wat we aan het matchplan kunnen veranderen, optimaliseren en verbeteren. Dat is een normaal proces, alleen nu doen we dat in drie dagen.” Tegenstander Feyenoord is vooral in diepgang heel goed, zegt Wormuth. “Daar moeten we echt op letten.”

Bekijk de volledige voorbeschouwing op de wedstrijd van woensdag. Niet alleen trainer Frank Wormuth komt aan het woord, ook oud-Feyenoorder Bilal Basaçikoglu blikt vooruit:

Feyenoord – Heracles Almelo staat onder leiding van scheidsrechter Bas Nijhuis.

01 december 2021 – woensdag 20:00
Stadion Feijenoord, Rotterdam
FEY
VS
Eredivisie
HER