Heracles Almelo speelt donderdagmiddag een oefenwedstrijd tegen Fortuna Düsseldorf, de nummer twaalf in de Duitse 2. Bundesliga. Het duel is helaas niet toegankelijk voor publiek, maar wel te volgen via een livestream. De aftrap van de wedstrijd is om 14.00 uur.

Voor iedereen met een Heracles Account is het duel te volgen via heracles.nl/live. Vlak voor de aftrap van de wedstrijd delen we de livestream, die mogelijk gemaakt wordt door Fortuna Düsseldorf, ook via onze sociale mediakanalen.

Bij Fortuna Düsseldorf staat oud-Heraclied Kristoffer Peterson onder contract. Helaas komt de 26-jarige Zweed wegens een lichte blessure niet in actie. Sinds zijn komst naar de Duitse club een jaar geleden speelde Peterson 41 wedstrijden voor de club. Daarin was hij zes keer trefzeker. Dit seizoen miste Peterson nog geen wedstrijd en scoorde hij één keer.

Heracles TV maakt ook een samenvatting van de wedstrijd. Die is donderdag te vinden op ons YouTube-kanaal.

11 november 2021 – donderdag 14:00
Besloten terrein
F95
VS
Oefenwedstrijd
HER