Heracles Almelo speelt vrijdag de uitwedstrijd tegen FC Twente. In Enschede kan trainer Frank Wormuth niet beschikken over Bilal Basaçikoglu. De aanvaller raakte geblesseerd in het oefenduel van Heracles Almelo 2 tegen SC Cambuur 2 begin deze week.

“Iedereen weet natuurlijk wat de derby betekent. We hebben ook wat clips laten zien van de afgelopen jaren, daar hebben de jongens gezien hoe de fans achter de club staan. (…) Twee jaar geleden hebben we bij Twente gewonnen. Ik weet nu nog steeds hoe het was toen we terugkwamen. Dat gevoel wil ik weer hebben, daarom moeten we winnen.”

Bekijk de volledige voorbeschouwing van trainer Frank Wormuth, die vertelt dat hij trots was op zijn ploeg na het gelijkspel tegen Ajax:

FC Twente – Heracles Almelo staat onder leiding van scheidsrechter Dennis Higler

05 november 2021 – vrijdag 20:00
De Grolsch Veste, Enschede
TWE
VS
Eredivisie
HER