Heracles Almelo speelt zaterdag op Erve Asito tegen Ajax. Trainer Frank Wormuth beschikt over een fitte selectie. Alleen Kasper Lunding is nog niet inzetbaar, de buitenspeler sluit binnenkort weer aan bij de groepstraining.

“Ajax is dit seizoen heel, heel sterk”, zegt Wormuth over de tegenstander van dit weekend. “Je ziet het op de ranglijst. Ze hebben maar twee doelpunten tegen gekregen. En ook in Europa doen ze het fantastisch.”

“Je kunt alleen maar winnen, zeg ik altijd over dit soort wedstrijden. Niemand verwacht een overwinning. Dan zijn de spelers ook vrij in hun hoofd. We zijn thuis goed genoeg en een kans hebben we in iedere wedstrijd. (…) En we hebben hier goede ervaringen gehad tegen Ajax.”

Voor de camera van Heracles TV blikt Wormuth vooruit op het duel met Ajax. Daarin kijkt de trainer ook nog terug op het midweekse bekertreffen met ASWH en bespreekt hij de prestaties in de Eredivisie tot nu toe “We moeten effectiever zijn”, zegt hij daarover.

Heracles Almelo – Ajax staat onder leiding van scheidsrechter Jeroen Manschot.

30 oktober 2021 – zaterdag 18:45
Erve Asito, Almelo
HER
VS
Eredivisie
AJX