Gesteund door een vol uitvak neemt Heracles Almelo het zaterdag in Deventer op tegen Go Ahead Eagles. Trainer Frank Wormuth kan niet beschikken over de herstellende Kasper Lunding en Adrian Szöke (ziek).

Luca de la Torre was gedurende de interlandperiode op pad met de Verenigde Staten. Team USA speelde drie wedstrijden, de laatste in de nacht van dinsdag op woensdag (Nederlandse tijd). Wormuth: “Vanochtend om vijf uur kwam hij aan in Amsterdam. We weten nog niet of hij op de bank plaatsneemt. Hij speelt niet vanaf het begin.”

“We kennen Go Ahead Eagles goed”, zegt Wormuth over de tegenstander van zaterdag. “We weten wat ze kunnen. Het is een goede ploeg, heel gedisciplineerd. Maar ze hebben ook sommige dingen die we moeten benutten. Die kennen we en daar hebben we op getraind. Maar er zit soms verschil in theorie en praktijk.”

Bekijk de volledige voorbeschouwing van Frank Wormuth in aanloop naar Go Ahead Eagles – Heracles Almelo bij Heracles TV. Ook assistent-trainer Ivo Rossen blikt vooruit. Wat zijn speciale band is met dit duel? Je ziet het in de voorbeschouwing:

Go Ahead Eagles – Heracles Almelo staat onder leiding van scheidsrechter Richard Martens.

16 oktober 2021 – zaterdag 18:45
De Adelaarshorst, Deventer
GAE
VS
Eredivisie
HER