Heracles Almelo neemt het zaterdag op Erve Asito op tegen Willem II. Trainer Frank Wormuth kan niet beschikken over Kasper Lunding en Mohamed Amissi, die tegen RKC Waalwijk in de slotfase met een schouderblessure naar de kant moest.

Wormuth complimenteert Willem II met de recente prestaties. “Ze hebben bijna dezelfde ploeg als het afgelopen seizoen en het seizoen ervoor. Ze kennen elkaar goed, de afstemming is daardoor beter. Ze hebben heel goede spelers, werken fantastisch en zijn fit.” De trainer ziet dat Willem II in een goede flow zit, maar denkt dat zijn ploeg van hetzelfde niveau is. “De vorm van de dag zal bepalend zijn. (…) Beide ploegen spelen open voetbal en wachten niet op wat de tegenstander doet. Voor de toeschouwers moet het een fantastische wedstrijd worden.”

De trainer verwacht met dezelfde namen te beginnen als tegen RKC Waalwijk. “We trainen nog een keer (vrijdagmiddag, red.) en moeten dat afwachten, maar normaal gesproken spelen we met dezelfde ploeg.”

Bekijk de volledige voorbeschouwing van Frank Wormuth in aanloop naar Heracles Almelo – Willem II bij Heracles TV. Hij vertelt ook over de wedstrijd tegen RKC Waalwijk en de voor de Verenigde Staten opgeroepen Luca de la Torre.

Heracles Almelo – Willem II staat onder leiding van scheidsrechter Rob Dieperink.

02 oktober 2021 – zaterdag 20:00
Erve Asito, Almelo
HER
VS
Eredivisie
WIL