Heracles Almelo neemt het donderdagavond in het Cambuur Stadion op tegen SC Cambuur. Trainer Frank Wormuth kan in Leeuwarden niet beschikken over Kasper Lunding.

“We denken er nog over na of we iets gaan veranderen”, zegt Wormuth, die kijkt naar de belasting met drie wedstrijden in een week tijd. “Je kan denken: Never change a winning team, maar dat hoeft niet zo te zijn. Ik zeg altijd: we hebben niet elf spelers, we hebben er meer.”

“Cambuur is als team fantastisch. Ze werken goed, willen voetballen en zijn thuis sterk. We moeten beseffen dat het een goede ploeg is, vooral in de intensiteit. We zullen hard moeten werken om goed tegenstand te bieden. Kleine dingen die we tegen AZ niet goed deden, moeten we verbeteren. En de euforische stemming van die wedstrijd moeten we meenemen.”

Bekijk de volledige voorbeschouwing van Frank Wormuth in aanloop naar SC Cambuur – Heracles Almelo. Daarin spreekt hij ook over de waarde die de steun van de fans toevoegt:

Op Instagram Stories kregen supporters woensdag de gelegenheid zelf vragen te stellen aan Frank Wormuth in aanloop naar de wedstrijd van morgen. De trainer beantwoordde vragen over onder meer Kaj Sierhuis (Is hij alweer fit na zijn val na het doelpunt van Rai Vloet?) en Giacomo Quagliata (Is hij alweer in staat om een hele wedstrijd te spelen?). Benieuwd naar alle vragen van onze fans en de antwoorden van Wormuth? Bekijk ze op Instagram.

SC Cambuur – Heracles Almelo staat onder leiding van scheidsrechter Alex Bos.

23 september 2021 – donderdag 18:45
Cambuur Stadion, Leeuwarden
CAM
VS
Eredivisie
HER