Yes! Wat een mooi weekend hebben we achter de rug. De wedstrijd tegen AZ kende een ongelofelijke ontknoping met die per-fec-te vrije trap van Rai Vloet in de 92e minuut. Vanaf komend weekend kunnen we weer met een vol stadion van dit soort momenten genieten. Net als toen.

Het volledig gevulde stadion betekent ook dat we weer meer seizoenkaarthouders in het stadion kunnen toelaten. Op dit moment hebben we zo’n 6200 seizoenkaarthouders. Heel graag willen we nog meer Heraclieden structureel in ons mooie stadion verwelkomen. Heb jij nog geen seizoenkaart? Ken je iemand die wellicht een seizoenkaart wil? Had je er één en denk je erover na om terug te keren? Net als toen?

Dan hebben we goed nieuws voor je. Na de wedstrijd Heracles Almelo – AZ zijn de prijzen naar beneden bijgesteld om het ook voor supporters mogelijk te maken om de overige 14 Eredivisiewedstrijden vanaf een vaste stoel te beleven. Klik hier om een seizoenkaart te bestellen.

Lees in dit bericht meer over:
– De nieuwe seizoenkaartprijzen
– Hoe te bestellen?
– Full-support


De nieuwe seizoenkaartprijzen
Dit zijn de prijzen voor een seizoenkaart vanaf maandag 20 september 2021. Na de wedstrijd Heracles Almelo – AZ zijn de prijzen naar beneden bijgesteld om het ook voor supporters mogelijk te maken om de overige 14 Eredivisiewedstrijden vanaf een vaste stoel te beleven.

DE NIEUWE SEIZOENKAARTPRIJZEN

Bestellen in de FanServiceShop
Het makkelijkste is om je seizoenkaart online te bestellen. Lukt dat niet of wil je liever geholpen worden door een van onze medewerkers? Je bent van harte welkom in onze FanServiceShop. Klik hier voor de openingstijden.


Full-support
De seizoenkaarten voor seizoen 2021-2022 zijn met full-support. We kunnen vanwege mogelijke coronamaatregelen helaas niet garanderen dat je er elk duel bij kan zijn. We kunnen vanaf 25 september gelukkig weer voor een volledig gevuld stadion spelen. Net als toen.