Heracles Almelo neemt het zondag op Erve Asito op tegen AZ. Trainer Frank Wormuth kan niet beschikken over Kasper Lunding. De inzetbaarheid van Marco Rente is nog twijfelachtig. Sinan Bakis is geschorst.

“Het was een nieuwe situatie voor de ploeg en de staf”, vertelt Wormuth over de afgelopen drie weken waarin geen Eredivisieduel werd gespeeld. “Omdat je na drie wedstrijden in het seizoen opeens een lange pauze hebt. We zijn teruggegaan naar de basis en hebben gekeken naar onze verbeterpunten. Daar hebben we aan gewerkt. Je hebt in die weken dan ook de tijd om speciaal naar AZ toe te werken.”

Frank Wormuth kijkt voor de camera Heracles TV terug op de afgelopen weken en blikt vooruit op het treffen tegen AZ. Hij spreekt over het onderlinge oefenduel, waar hij de creatieve spelers tegen de controlerende spelers liet spelen, over Kaj Sierhuis en over de ‘Engelse week’ die voor de deur staat.

Heracles Almelo – AZ staat onder leiding scheidsrechter Serdar Gözübüyük.

19 september 2021 – zondag 16:45
Erve Asito, Almelo
HER
VS
Eredivisie
AZ