Een volledig gevuld Erve Asito. Eindelijk mag het weer, vanaf Heracles Almelo – RKC Waalwijk op zondag 26 september. Het is een moment waar we met elkaar lang naar uit hebben gekeken, want anderhalf jaar hebben we volle tribunes moeten missen.

We kijken ernaar uit om op 26 september maximaal gesteund te worden. Net als toen. De kaartverkoop voor Heracles Almelo – RKC Waalwijk is onlangs al gestart. Op deze pagina vind je alle informatie daarover. Koop je kaarten en zorg dat je erbij bent.

Alle bezoekers vanaf dertien jaar oud moeten bij de ingang nog wel een coronatoegangsbewijs kunnen tonen. Dit kan een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud via testenvoortoegang.nl zijn, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona.

Heracles Almelo – AZ

Komende zondag spelen we thuis op Erve Asito tegen AZ. Bij dat duel geldt nog een maximum van tweederde van de stadioncapaciteit. Maar kaarten zijn nog verkrijgbaar. Klik hier voor alle informatie en het direct aanschaffen van je tickets.