Heracles Almelo speelt op zondag 19 september om 16.45 uur thuis tegen AZ op Erve Asito. Op deze pagina vind je alle informatie voor het kopen van kaarten voor Heracles Almelo – AZ:

• Kaartverkoopinformatie Heracles Almelo – AZ
• Tijdvakken voor entree
• Toegang tot het stadion
• Coronatoegangsbewijs & identiteitsbewijs
• Eerbetoon Wim Samsen


Kaartverkoopinformatie Heracles Almelo – AZ

Koop een seizoenkaart
Schaf je een seizoenkaart aan? Dan ben je er sowieso bij! Wees er snel bij, want vol is vol. Bestellen kan online, in de FanServiceShop of telefonisch via 0546-817070. Meer informatie over de voorwaarden, kortingen en prijzen vind je op heracles.nl/seizoenkaart. Door de losse kaartverkoop die tevens plaats vindt kunnen niet alle beschikbare plekken zichtbaar zijn voor seizoenkaartverkoop. Benieuwd naar de plaatsen in een bepaald vak? Neem contact op met ticketing@heracles.nl of 0546-817070.

Klik hier om een seizoenkaart voor 1 jaar te bestellen
Klik hier om een seizoenkaart voor 3 jaar te bestellen

Een losse kaart kopen
Verder is het voor Heracles Almelo – AZ voor iedereen mogelijk om losse kaarten te kopen. Losse kaarten zijn beschikbaar vanaf €16,50 (regulier), €13,- (kinderprijs), €14,- (jeugdprijs) en €13,50 (60+).

Klik hier om een losse kaart voor Heracles Almelo – AZ te kopen


Tijdvakken voor entree

Om drukte rondom de coronacheck en het controleren van het toegangsbewijs te voorkomen, wordt er gewerkt met tijdvakken voor stadiontoegang. Dit betekent dat ieder vak in het stadion wordt geacht om in een bepaald tijdsblok het stadion te betreden. Zie hieronder de vooraf ingedeelde tijdvakken:

Vak C / CC / O / OO / R / RR: tussen 14.45 uur & 15.15 uur (stadioningang 1)
Vak P / PP / Q / QQ: tussen 15.15 & 15.45 uur (stadioningang 1)
Vak A / AA / B / BB: tussen 15.45 uur & 16.15 uur (stadioningang 1)

Vak J / JJ / K: tussen 14.45 uur & 15.15 uur (stadioningang 3)
Vak KK / L / LL: tussen 15.15 uur & 15.45 uur (stadioningang 3)
Vak G / I / II: tussen 15.45 uur & 16.15 uur (stadioningang 3)

Vak E / EE: tussen 14.45 uur & 15.15 uur (stadioningang 4)
Vak F / FF / G: tussen 15.15 uur & 15.45 uur (stadioningang 4)
Vak D / DD: tussen 15.45 uur & 16.15 uur (stadioningang 4)


Toegang tot het stadion

Voor de entree heb jij drie zaken nodig die je mee moet nemen: jouw toegangsbewijs (seizoenkaart, losse wedstrijdkaart óf de seizoenkaart in de Heracles Almelo App), het coronatoegangsbewijs en een geldig identiteitsbewijs. Eenmaal binnen vervalt de verplichting van 1,5 meter afstand, dankzij het gebruik van het coronatoegangsbewijs.

Open je dit bericht via de Heracles Almelo App? Bekijk dan hier de video over de stadiontoegang

Heb jij jouw seizoenkaart verlengd? Dan is de kaart van vorig seizoen geldig. Deze seizoenkaarten zijn nog geldig tot en met dit seizoen. De nieuwe seizoenkaarten voor 2021-2022 zijn per post verstuurd. Seizoenkaarthouders die voor drie jaar hebben verlengd hebben een speciaal nieuwe pas mogen ontvangen. Niet ontvangen? Neem contact op met ticketing@heracles.nl óf bel naar 0546-817070.

Heb jij een volledig gekoppeld Heracles Account? Dan kan je ook inloggen in de Heracles Almelo App voor stadiontoegang. Onder Mijn seizoenkaart(en) in jouw profiel kan je de seizoenkaart openen en laten scannen bij toegang.

Ben jij jouw seizoenkaart vergeten of kwijt en kun jij jouw seizoenkaart niet openen in de app? Dan kost een eenmalige uitdraai van een los ticket in de FanServiceShop €2,-. Een nieuwe seizoenkaart printen kost €10,-.


Coronatoegangsbewijs

Alle bezoekers vanaf dertien jaar oud moeten bij de ingang een coronatoegangsbewijs kunnen tonen. Dit kan een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud via testenvoortoegang.nl zijn, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Je moet een van deze drie coronatoegangsbewijzen kunnen laten zien via de CoronaCheck-app van de Rijksoverheid of met geprinte documenten via coronacheck.nl. Alle informatie over het coronatoegangsbewijs vanuit de Rijksoverheid lees je hier.

Belangrijk is om naast je coronatoegangsbewijs ook een identiteitsbewijs mee te nemen naar het stadion. Met deze twee bewijzen én je seizoen- of wedstrijdkaart kan je het stadion betreden. Eenmaal binnen vervalt de verplichting van 1,5 meter afstand, dankzij het gebruik van het coronatoegangsbewijs.


Eerbetoon Wim Samsen

Heracles Almelo staat zondag stil bij het overlijden van voormalig bestuurslid Wim Samsen, die onlangs op 71-jarige leeftijd is overleden. De wedstrijd tegen AZ wordt voorafgegaan door een minuut applaus. Bovendien speelt Heracles Almelo met rouwbanden.