De Eredivisiewedstrijd Feyenoord – Heracles Almelo van zondag 12 september is op verzoek van de Rotterdamse club verplaatst. De nieuwe speeldatum is woensdag 1 december, aftrap 20.00 uur.

Redenen zijn de vervroeging door de UEFA van het Conference Leagueduel van Feyenoord met Maccabi Haifa naar dinsdag 14 september, de door de FIFA verlengde interlandperiode voorafgaand aan speelronde 4 en het vanwege de coronamaatregelen lastiger in- en uitreizen van Israël.

Een kaart gekocht voor Feyenoord-uit? Je kan ervoor kiezen je kaart te houden voor 1 december. In dat geval hoef je niks te doen en blijft je kaart geldig. Ook retourneren is mogelijk. Dat kan in onze FanServiceShop of door contact op te nemen met de afdeling Ticketing via ticketing@heracles.nl.  

01 december 2021 – woensdag 20:00
Stadion Feijenoord, Rotterdam
FEY
VS
Eredivisie
HER

Gevolgen voor Heracles Almelo – sc Heerenveen nog onbekend

Het is nog niet bekend wat er gebeurt met de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen. Deze staat in het schema voor vrijdag 3 december, maar wordt nog verplaatst naar een nader te bepalen dag.