Op zondag 29 augustus speelt Heracles Almelo thuis tegen N.E.C. op Erve Asito. De wedstrijd tegen de Nijmegenaren start om 14.30 uur. Op deze pagina vind je alle informatie over het bezoek aan die wedstrijd:

• Kaartverkoopinformatie Heracles Almelo – N.E.C.
• Tijdvakken voor entree
• Toegang tot het stadion
• Coronatoegangsbewijs & identiteitsbewijs
• Heracles Betaalkaart

Kaartverkoopinformatie Heracles Almelo – N.E.C.

Het kabinet heeft besloten om de beperkende coronamaatregelen voor het bezoek aan stadions te verlengen tot en met 1 september 2021. Door het besluit van het kabinet mogen we bij de wedstrijden in augustus maar 2/3 (67%) van het aantal bezoekers ontvangen in de stadions. Ondanks dit besluit kunnen we gelukkig wel al onze seizoenkaarthouders & sponsoren toelaten. Met een capaciteit van 2/3, wat neerkomt op 8054 toeschouwers inclusief uitvak, hebben we ook nog een beperkt aantal stoelen beschikbaar.

Koop een seizoenkaart
Schaf je een seizoenkaart aan? Dan ben je er sowieso bij! Wees er snel bij, want vol is vol. Bestellen kan online, in de FanServiceShop of telefonisch via 0546-817070. Meer informatie over de voorwaarden, kortingen en prijzen vind je op heracles.nl/seizoenkaart. Door de losse kaartverkoop die tevens plaats vindt kunnen niet alle beschikbare plekken zichtbaar zijn voor seizoenkaartverkoop. Benieuwd naar de plaatsen in een bepaald vak? Neem contact op met ticketing@heracles.nl of 0546-817070.

Klik hier om een seizoenkaart voor 1 jaar te bestellen
Klik hier om een seizoenkaart voor 3 jaar te bestellen

Een losse kaart kopen
Verder is het voor Heracles Almelo – N.E.C. voor seizoenkaarthouders en Fankaarthouders mogelijk om tot een maximum van 4 losse kaarten per persoon (bij) te kopen. Losse kaarten zijn beschikbaar vanaf €16,50 (regulier), €13,- (kinderprijs), €14,- (jeugdprijs) en €13,50 (60+).

Klik hier om een losse kaart voor Heracles Almelo – NEC te kopen

Nog geen gratis Fankaart? Klik hier om een Fankaart aan te schaffen

Tijdvakken voor entree

Om drukte rondom de coronacheck en het controleren van het toegangsbewijs te voorkomen, wordt er gewerkt met tijdvakken voor stadiontoegang. Dit betekent dat ieder vak in het stadion wordt geacht om in een bepaald tijdsblok het stadion te betreden. Zie hieronder de vooraf ingedeelde tijdvakken:

Vak P / PP / Q / QQ: tussen 12.30 & 13.00 uur (stadioningang 1)
Vak A / AA / B / BB: tussen 13.00 uur & 13.30 uur (stadioningang 1)
Vak C / CC / O / OO / R / RR: tussen 13.30 uur & 14.00 uur (stadioningang 1)

Vak KK / L / LL: tussen 12.30 uur & 13.00 uur (stadioningang 3)
Vak G / I / II: tussen 13.00 uur & 13.30 uur (stadioningang 3)
Vak J / JJ / K: tussen 13.30 uur & 14.00 uur (stadioningang 3)

Vak F / FF / G: tussen 12.30 uur & 13.00 uur (stadioningang 4)
Vak D / DD: tussen 13.00 uur & 13.30 uur (stadioningang 4)
Vak E / EE: tussen 13.30 uur & 14.00 uur (stadioningang 4)

Toegang tot het stadion
Voor de entree heb jij drie zaken nodig die je mee moet nemen: jouw toegangsbewijs (seizoenkaart, losse wedstrijdkaart óf de seizoenkaart in de Heracles Almelo App), het coronatoegangsbewijs en een geldig identiteitsbewijs. Eenmaal binnen vervalt de verplichting van 1,5 meter afstand, dankzij het gebruik van het coronatoegangsbewijs.

Open je dit bericht via de Heracles Almelo App? Bekijk dan hier de video over de stadiontoegang

Heb jij jouw seizoenkaart verlengd? Dan is de kaart van vorig seizoen geldig. Deze seizoenkaarten zijn nog geldig tot en met dit seizoen. De nieuwe seizoenkaarten voor 2021-2022 zijn per post verstuurd. Seizoenkaarthouders die voor drie jaar hebben verlengd hebben een speciaal nieuwe pas mogen ontvangen. Niet ontvangen? Neem contact op met ticketing@heracles.nl óf bel naar 0546-817070.

Heb jij een volledig gekoppeld Heracles Account? Dan kan je ook inloggen in de Heracles Almelo App voor stadiontoegang. Onder Mijn seizoenkaart(en) in jouw profiel kan je de seizoenkaart openen en laten scannen bij toegang.

Ben jij jouw seizoenkaart vergeten of kwijt en kun jij jouw seizoenkaart niet openen in de app? Dan kost een eenmalige uitdraai van een los ticket in de FanServiceShop €2,-. Een nieuwe seizoenkaart printen kost €10,-.

Coronatoegangsbewijs

Alle bezoekers vanaf dertien jaar oud moeten bij de ingang een coronatoegangsbewijs kunnen tonen. Dit kan een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud via testenvoortoegang.nl zijn, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Je moet een van deze drie coronatoegangsbewijzen kunnen laten zien via de CoronaCheck-app van de Rijksoverheid of met geprinte documenten via coronacheck.nl. Alle informatie over het coronatoegangsbewijs vanuit de Rijksoverheid lees je hier.

Belangrijk is om naast je coronatoegangsbewijs ook een identiteitsbewijs mee te nemen naar het stadion. Met deze twee bewijzen én je seizoen- of wedstrijdkaart kan je het stadion betreden. Eenmaal binnen vervalt de verplichting van 1,5 meter afstand, dankzij het gebruik van het coronatoegangsbewijs.

Heracles Betaalkaart

Op Erve Asito betaal je jouw consumpties met de Heracles Betaalkaart. Ben je nog niet in het bezit van een Heracles Betaalkaart? Deze zijn los verkrijgbaar bij de kiosken op de omloop. In de BusinessClub zijn ze verkrijgbaar bij de entree. Heb je een seizoenkaart of BusinessClub-kaart? Dan is de Heracles Betaalkaart in jouw pas geïntegreerd.

Op heracles.nl/betaalkaart vindt je alle overige informatie over de Heracles Betaalkaart, het betalen ervan op Erve Asito en de integratie van de betaalkaart in seizoenkaarten, BusinessClub-kaarten en Skyboxkaarten. Wil je direct een betaalkaart koppelen, jouw saldo inzien óf jouw saldo opwaarderen? Klik dan op Mijn betaalkaart(en) beheren.