Heracles Almelo oefent zaterdag op Erve Asito tegen Go Ahead Eagles. De aftrap is om 13.00 uur. Het duel duurt geen 90, maar 120 minuten. Hieronder lees je alles over onder meer de toegang tot het stadion, kaartverkoop en het gebruik van de Heracles Betaalkaart.

Coronatoegangsbewijs

Alle bezoekers vanaf dertien jaar oud moeten bij de ingang een coronatoegangsbewijs kunnen tonen. Dit kan een negatieve testuitslag via testenvoortoegang.nl zijn, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Je moet een van deze drie coronatoegangsbewijzen kunnen laten zien via de CoronaCheck-app van de Rijksoverheid of met geprinte documenten via coronacheck.nl. Alle informatie over het coronatoegangsbewijs vanuit de Rijksoverheid lees je hier.

Belangrijk is om naast je coronatoegangsbewijs ook een identiteitsbewijs mee te nemen naar het stadion. Met deze twee bewijzen én je seizoen- of wedstrijdkaart kan je het stadion betreden. Eenmaal binnen vervalt de verplichting van 1,5 meter afstand, dankzij het gebruik van het coronatoegangsbewijs.

Update vrijdag 9 juli, 20.00 uur: het kabinet heeft nieuwe coronamaatregelen aangekondigd. Deze maatregelen hebben geen gevolgen voor je bezoek aan Heracles Almelo – Go Ahead Eagles. Het gebruik van het coronatoegangsbewijs blijft van kracht. Iedereen heeft een eigen zitplaats, zoals aangegeven op de seizoenkaart of losse wedstrijdkaart. Voor vak Q (staanvak) zullen we een nader te bepalen invulling gaan geven aan deze regel. We vragen je de berichtgeving in de gaten te houden en aanwijzingen van ons personeel op te volgen. Heb je getest voor toegang? Voor Heracles Almelo – Go Ahead Eagles geeft ook een test tot 40 uur voor de aftrap nog gewoon toegang. De 24-uurs-regel voor Testen voor toegang gaat pas in op dinsdag 13 juli.

Gratis toegang voor seizoenkaarthouders

Seizoenkaarthouders hebben met hun seizoenkaart gratis toegang tot de wedstrijd. Heb je je seizoenkaart nog niet ontvangen? In de Heracles Almelo App staat je seizoenkaart digitaal voor je klaar.

Losse kaartverkoop

Losse wedstrijdkaarten zijn zowel online als in de FanServiceShop beschikbaar. Het kopen van kaarten is alleen mogelijk voor Fankaarthouders en seizoenkaarthouders (maximaal 1 (extra) kaart per wedstrijd). Kaarten kosten €10,- voor volwassenen en €5,- voor kinderen en jeugd (geboren na 1 juli 2004).

Consumpties verkrijgbaar bij drie kiosken

Consumpties zijn verkrijgbaar bij drie kiosken. Kiosken 3 en 4 (korte zijde) en 7 (lange zijde) zijn open.

Betalen met de Heracles Betaalkaart

Consumpties betaal je met de Heracles Betaalkaart. Het is helaas niet meer mogelijk om te pinnen in het stadion.

Heb je een seizoenkaart of BusinessClub-kaart? Dan is de Heracles Betaalkaart in jouw pas geïntegreerd. Ben je nog niet in het bezit van een Heracles Betaalkaart? Deze zijn los verkrijgbaar bij de kiosken op de omloop. In de BusinessClub zijn ze verkrijgbaar bij de entree.

Klik hier voor meer informatie over de Heracles Betaalkaart

RTV Oost zendt live uit

Ben je niet in de gelegenheid om naar het stadion te komen? RTV Oost zendt de wedstrijd live uit. De uitzending is beschikbaar via heracles.nl/live. Het enige wat je hiervoor hoeft te hebben is een Heracles Account. Deze is gratis voor iedereen en hiermee heb je toegang tot exclusieve content. Heb jij al een Heracles Account? Log dan direct in op heracles.nl/live.

Maak een Heracles Account aan
Heb jij nog geen Heracles Account? Maak er dan gratis één aan. Hiermee heb je toegang tot exclusieve content en dit vormt de inlog tot alle producten van Heracles Almelo, waaronder de Heracles Almelo App, tickets.heracles.nl, shop.heracles.nl.


10 juli 2021 – zaterdag 13:00
Erve Asito, Almelo
HER
VS
Oefenwedstrijd
GAE