Geweldig nieuws! Het kabinet heeft besloten dat per 30 juni de maximale capaciteit van stadions weer kan worden benut. Dat betekent dat de stadions vanaf de start van de Eredivisie weer ouderwets helemaal vol mogen zijn. Net als toen.

We kunnen niet wachten tot 14 augustus. Dat is de dag dat we het nieuwe Eredivisieseizoen samen met jullie in eigen huis aftrappen tegen PSV. Het speelschema is vrijdag gepresenteerd, klik hier om het te bekijken.

Toegangstests en vaccinaties

Toegang tot de stadions is veilig en verantwoord op basis van toegangstests en vaccinaties. Bezoekers moeten een vaccinatiebewijs of negatieve PCR-test laten zien (per 30 juni kan het vaccinatiebewijs ook als toegangsbewijs dienen bij evenementen). Eenmaal binnen is het houden van anderhalve meter afstand niet meer nodig en hoeven ook mondkapjes niet meer gedragen te worden.

Bestel je seizoenkaart

Twijfel niet langer en bestel net als zo’n 5500 andere Heraclieden direct je seizoenkaart. Klik hier voor alle informatie of voor het online bestellen.