Ismail Azzaoui speelt ook volgend seizoen in het shirt van Heracles Almelo. De optie in het contract van de 23-jarige aanvaller is door de club gelicht. 

Sinds zijn komst in oktober afgelopen jaar heeft Azzaoui het naar zijn zin in Almelo. “Ik ben blij dat de club het vertrouwen in mij uitspreekt door de optie in mijn contract te lichten. Ik kijk uit naar volgend seizoen. Daarin denk ik dat we met elkaar nog meer kunnen bereiken. Hopelijk worden we daarbij in het stadion gesteund door onze fans.”.

“Ismail kwam na de start van het seizoen bij ons binnen”, vertelt technisch directeur Gilissen. “In onze ogen kon hij ons aanvalsspel een impuls geven met zijn veelzijdigheid, creativiteit en technisch vermogen. Tot de winterstop heeft hij gewerkt aan zijn wedstrijdfitheid, vanaf januari heeft hij zijn kans gepakt en laten zien dat hij van meerwaarde kan zijn. Wij houden hem daarom graag aan boord.”

Azzaoui speelde tot op heden negentien officiële duels voor Heracles Almelo. Hij scoorde een keer en gaf vier assists. 

Ben jij er net als Ismail Azzaoui volgend seizoen ook bij? Bestel nu je seizoenkaart!