Opnieuw een hele mooie en snel bereikte mijlpaal: vrijdagochtend werd in de FanServiceShop al de 1903e seizoenkaart besteld. Het was seizoenkaarthouder Jeroen ter Wal die de seizoenkaarten van zichzelf en zijn zoon kwam verlengen en daarbij verrast werd door de club.

Ter Wal (46) gaat altijd met zijn zoon Owen naar de thuiswedstrijden. “Een vader-zoon dingetje”, vertelt hij daarover. “We zitten altijd met een hele groep. Een man of tien met vaders en zoons.” Al acht jaar is Ter Wal seizoenkaarthouder. “Dat is sinds ik gestopt ben met mijn werk in de horeca en ik er dus tijd voor kreeg, gelukkig. Ik ben ooit door mijn zwager aangestoken. Oorspronkelijk kom ik niet uit Almelo, maar sinds hij mij meenam ben ik Heraclied. En dat is mijn zoon al helemaal.” 

Om de mijlpaal van de 1903e seizoenkaart te vieren, krijgt Ter Wal van de club een extra seizoenkaart cadeau. Aan wie hij die gaat schenken weet hij nog niet direct. “Maar ik ga hier zeker iemand heel erg blij mee maken.”

Maandagavond al, op de dag van de start, werd de mijlpaal van duizend seizoenkaarten bereikt. Dinsdag rond het middaguur lieten we weten dat al 1300 Heraclieden hun seizoenkaart hadden verlengd of besteld. We zijn erg dankbaar voor die overweldigende steun.

Ook je seizoenkaart bestellen of verlengen? Lees hier alle informatie.