We hadden onze 118e verjaardag niet beter kunnen vieren. Spelers, trainers, bestuursleden, directieleden, kantoorpersoneel, supporters, sponsoren en vrijwilligers trapten een tocht langs onze seizoenkaarthouders af. En we hebben genoten. De vlag kan uit!

Omdat we zoveel seizoenkaarthouders hebben, kan het ook zijn dat we na maandag nog bij je langskomen. Woon je wat verder weg? Grote kans dat we je hebben gebeld vandaag en dat je later deze week van ons iets in de brievenbus kan verwachten.

We willen in het bijzonder onze supportersverenigingen, vrijwilligers en sponsoren Asito en Almelounge bedanken voor hun tomeloze inzet. Net als toen.

Foto’s: nesimages.nl

Op Facebook hebben we een selectie geplaatst van de selfies die zijn gemaakt door onze spelers. Sta jij ook in het fotoverslag? Bekijk het op Facebook!

Wat een dag πŸ’™En dit is nog maar een kleine selectie van de foto's 😁

Posted by Heracles Almelo on Monday, May 3, 2021

500 seizoenkaarten besteld binnen vier uur!

Vanaf vandaag is het ook mogelijk je seizoenkaart te bestellen. En dat gebeurde massaal: iets na het middaguur, een kleine vier uur na de start, hadden al vijfhonderd Heraclieden een seizoenkaart besteld. Geweldig!