De besluitvorming vanuit de ministerraad over het al dan niet toelaten van publiek bij de komende speelronde(s) laat helaas langer op zich wachten. We hadden gehoopt vandaag groen licht te krijgen, maar moeten een dag langer wachten.

Seizoenkaarthouders kunnen al wel kaarten bestellen voor Heracles Almelo – VVV-Venlo voor het geval de overheid besluit publiek toe te laten. Sinds woensdagmiddag 14.00 uur kunnen alle seizoenkaarthouders een gratis kaart bestellen. Klik hier voor alle informatie daarover.

Advies Fieldlab staat los van pilot

Woensdagmiddag berichtte Fieldlab Evenementen over hun advies aan de overheid, waarin ze aangeven dat evenementen in de buitenlucht onder strikte voorwaarden weer door kunnen gaan met 50 tot 75 procent van de normale bezoekerscapaciteit. Dit advies staat echter los van het besluit over het toelaten van publiek bij Eredivisiewedstrijden komend weekend.