Heracles TV: Opwarmen voor de Twentse Derby
Vanavond om 21.00 uur op YouTube in première: Opwarmen voor de Twentse Derby met Heracles TV. Met daarin een uitgebreid tafelgesprek met Robin Pröpper, Tim Breukers en John ter Mors in aanloop naar het duel tegen FC Twente.

Nog meer voorbereiding op de Twentse Derby?
Heb jij de voorbeschouwing van Frank Wormuth al gelezen waarin hij vooruitblikt op Heracles Almelo – FC Twente? Of wil je de documentaire “De Twentse Derby” bekijken? Dat kan! Ook kun je de volledige editie van 2019-2020 in Enschede nog eens op je gemak terugkijken.

Daarnaast zit Giacomo Quagliata weer bij de wedstrijdselectie na zijn schorsing van vorige week. Heracles TV dook in de scouting van Quagliata, zijn transfer en zijn éérste jaar in Almelo in “Giacomo Quagliata: een jaar in Almelo“.