De succesvolle samenwerking tussen Heracles Almelo en Partner in Business Thuisgenoten is met drie jaar verlengd. Afgelopen week zetten de directeuren van Thuisgenoten, Jan Torny en Huub Gerard, hun handtekening onder de nieuwe verbintenis. Algemeen directeur Rob Toussaint en commercieel manager Tom Uitzetter tekenden namens Heracles Almelo.

Jan Torny, algemeen directeur Thuisgenoten: “Thuisgenoten is goed geworteld in de regio. Dat is Heracles Almelo ook. Door exposure bij Heracles Almelo kunnen we op de juiste manier ons bedrijf onder de aandacht brengen en tonen we onze maatschappelijke betrokkenheid.”

Rob Toussaint, algemeen directeur Heracles Almelo: “Huub en Jan zijn al jarenlang met hun bedrijven nauw betrokken bij Heracles Almelo. Dat ze juist in deze tijd hun contract met drie jaar verlengen toont aan dat het vertrouwen in elkaar bij beide partijen groot is. We zijn trots op deze duurzame relatie.”

Om de zorgverleners van Thuisgenoten en andere mensen die op dit moment belangrijk werk doen een hart onder de riem te steken, werd halverwege maart voor hen de bal hoog gehouden. Voor elke duizend keer hoog houden, stelde Heracles Almelo tien kaarten aan zorgmedewerkers, andere vitale beroepen of vrijwilligers beschikbaar voor een van de volgende thuiswedstrijden.

Huub Gerard en Jan Torny van Thuisgenoten voor het spandoek dat vanwege de afwezigheid van supporters en sponsoren op de tribunes werd geplaatst.

New call-to-action