Iedereen draagt zijn steentje bij. Er zijn ontzettend veel mensen die juist op dit moment belangrijk werk doen. In onze directe omgeving alle medewerkers van het ZGT bijvoorbeeld, de zorgverleners van Thuisgenoten, de schoonmakers van Asito en zo veel andere bedrijven, medewerkers en vrijwilligers.

Om deze mensen en al die anderen die fantastisch werk doen een hart onder de riem te steken, houden wij voor hen de bal hoog. Voor elke duizend keer hoog houden, stellen wij tien kaarten aan zorgmedewerkers, andere vitale beroepen of vrijwilligers beschikbaar voor een van onze volgende thuiswedstrijden. We reserveren een vak van vijfhonderd kaarten.

#houdhoogvoorhelden en help het doel te behalen!

Onze spelers trappen af, help jij het doel van 50.000 keer hooghouden te behalen? Houd zo vaak mogelijk hoog en deel jouw video op Facebook, Instagram, Instagram Stories of Twitter. Tag @heraclesalmelo en/of gebruik de hashtag #houdhoogvoorhelden.