De perfecte invulling van je maandag in de zomervakantie: een expositie met shirts uit het verleden van Heracles Almelo. Komende maandag is het zo ver, speciaal om de lancering van het nieuwe thuisshirt te vieren. Bij de expositie is het shirt voor het eerst fysiek te koop.

De expositie vindt plaats op de omloop van Erve Asito en opent voorafgaand aan de eerste training, die maandag om 11.00 uur begint. Die training is exclusief toegankelijk voor seizoenkaarthouders en sponsoren die een kaart hebben gereserveerd.

Ben je geen seizoenkaarthouder? Of heb je geen tijd om naar de eerste training te komen? Van 13.30 uur tot 16.00 uur maandagmiddag is de expositie voor iedereen te bezoeken.

Heb jij het thuisshirt online besteld of ben je van plan dit te doen? Dan kan je het shirt bij de expositie komen afhalen. De eerste honderd kopers van het thuisshirt krijgen toegang tot de training én mogen na afloop met de spelers op de foto. Iets dat vanwege de coronamaatregelen exclusief is.

Kies je voor verzending bij het online bestellen van het nieuwe thuisshirt? Vanaf maandag worden de shirts verstuurd.

De expositie wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de inzet van de museumcommissie van het Heracles Museum.