Maandag 20 juli start Heracles Almelo het seizoen 2020-2021 met de eerste training om 11.00 uur. Er zal uiteraard getraind worden in het stadion én er wordt getraind in het nieuwe thuistenue van 2020-2021.

Seizoenkaarthouders kunnen via onderstaande link een gratis kaart bestellen. Zij krijgen daarnaast deze week nog een e-mail met alle informatie. Sponsoren krijgen dinsdag alle informatie per mail toegestuurd.

Toegankelijk voor publiek

De training is gratis en exclusief toegankelijk voor seizoenkaarthouders en sponsoren. Daarbij gelden natuurlijk wel de richtlijnen van het kabinet en het RIVM. Anderhalve meter afstand blijft de norm. Verder zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

 • Je moet vooraf reserveren door het bestellen van een gratis kaart
 • Je bekijkt de training vanaf een vaste zitplaats
 • De vakken A,B,C,E en F worden opengesteld. Vak G is beschikbaar voor huishoudens via ticketing@heracles.nl. Vak D is nog gereserveerd. Bij de start van de verkoop van het nieuwe thuisshirt volgt hierover meer informatie
 • Per vak geldt een toegewezen entree- en vertrektijd. Houd je daar zo veel mogelijk aan
 • Voorafgaand vindt een gezondheidscheck plaats
 • Maximaal drie personen mogen zich tegelijkertijd in een van de toiletgebouwen bevinden

Vanaf dit seizoen moeten we ons daarnaast houden aan het verbod op grote tassen bij evenementen en is het stadion rookvrij. Beiden zijn vanaf de eerste training van toepassing. Tassen tot 21 x 30 x 10cm zijn toegestaan, roken mag in de aangegeven rookzones achter de vakken P, Q en R en C,D en E.

Uitzonderingen op de anderhalve meter

Er zijn twee groepen waarvoor een uitzondering geldt op de anderhalve meter afstand, namelijk: jeugd tot en met 17 jaar oud en personen uit hetzelfde huishouden. Behoren jij en anderen tot een van deze groepen en willen jullie naast elkaar zitten bij de eerste training? Neem uiterlijk vrijdag contact op met ticketing@heracles.nl en wij zorgen ervoor dat jullie stoelen naast elkaar toegewezen krijgen.

Jeugd tot en met 17 jaar oud

Voor jeugd gelden de volgende regels:

 • Kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen 1,5 meter afstand te houden tot elkaar en tot volwassenen. Alle andere hygiënemaatregelen gelden ook voor kinderen.
 • Jongeren van 13 tot 18 (dus tot en met 17) hoeven onderling geen 1,5 meter afstand te houden, maar wel tot volwassenen.

Vooraf reserveren

Wij hebben besloten bij deze eerste training gratis én exclusief toegang te bieden aan seizoenkaarthouders en sponsoren. Omdat wij verplicht zijn om te werken met een reservering vooraf, vragen wij jou om online een gratis stoel te reserveren. Sponsoren die graag de eerste training willen bezoeken kunnen dat aangeven via deze link.

Om online een stoel te reserveren heb jij een compleet Heracles Account nodig dat gekoppeld is aan het relatienummer van jouw seizoenkaart. Wil jij weten hoe jij zorgt voor een volledig Heracles Account? Bekijk onderaan deze pagina de meest gestelde vragen. Lukt het online niet? Een kaart is ook te reserveren in de FanServiceShop.

Entree- en vertrektijden per vak

Om drukte bij de entree en tijdens het verlaten van het stadion te voorkomen, gelden onderstaande tijdsblokken per vak.

Vakken A en B
Entree: 10.30 uur
Vertrek: 13.05 uur

Vakken C, D en E
Entree: 10.25 uur
Vertrek: 13.10 uur

Vakken F, G, MVA en MVB
Entree: 10.20 uur
Vertrek: 13.15 uur

Draag jij ook het nieuwe thuisshirt?

De selectie van Heracles Almelo draagt zoals eerder genoemd het nieuwe thuistenue van 2020-2021 op de eerste training. Tevens is er tijdens de eerste training een speciale expositie waarbij shirts uit het verleden getoond worden.

Draag jij ook het nieuwe thuisshirt? De online voorinschrijving van het nieuwe thuisshirt start aanstaande donderdag 16 juli om 19.03 uur. Houd de clubkanalen in de gaten.

Heracles Account: de meest gestelde vragen

  Ik heb nog geen Heracles Account. Hoe registreer ik? ▼

  Het lukt me niet om in te loggen. Wat nu? ▼

  Ik heb een nieuw e-mailadres. Hoe wijzig ik mijn e-mailadres? ▼

  Ik kan geen antwoord vinden op mijn vraag. Wat nu? ▼