Gemeente Tubbergen is vorige week aangesloten bij het innovatie-initiatief van Heracles Almelo. Voorafgaand aan het evenement rondom de thematiek ‘innoveren in de crisis’ tekenden zij de samenwerkingsovereenkomst. Wethouder Ursula Bekhuis: “Het is voor onze gemeente en voor onze bedrijven van groot belang dat we talenten weten vast te houden. Ze leveren een belangrijke economische en sociale bijdrage aan Tubbergen.”

Algemeen directeur Rob Toussaint: “We zijn zeer verheugd dat na Gemeente Almelo, Gemeente Rijssen-Holten en Gemeente Hardenberg, nu ook Gemeente Tubbergen aanhaakt bij ons innovatie-initiatief. Deze samenwerking onderstreept voor ons nogmaals de relevante functie van het innovatie-initiatief voor de hele regio.”
Senior accountmanager Belinda Wansink vult aan: “Ik heb in de gesprekken met Gemeente Tubbergen ervaren dat wij veel overeenkomsten hebben en we voor een aantal dezelfde uitdagingen staan, waarin wij elkaar kunnen versterken. Zij zijn een uitstekende aanvulling op ons innovatie-initiatief.”

New call-to-action