www.nesimages.nl Foto’s

Donderdag organiseerde Heracles Almelo voor haar innovatiepartners een evenement dat in het teken stond van ‘innoveren in tijden van crisis’. De ruim zestig aanwezigen luisterden in onze BusinessClub naar key note speaker Anka Mulder, voorzitter College van Bestuur Hogeschool Saxion. De sleutel tot succes: het eeuwenoude geheim van samenwerken.

Onderdeel van het programma waren een zestal pitches die werden begeleid door de University Innovation Fellows (UIF) van de Universiteit Twente. Tijdens deze pitches stelden bedrijven zichzelf voor aan hun mede-innovatiepartners en vertelden over hun innovaties van de afgelopen maanden. Kortom: veel verbinding en uitwisseling van kennis.

De grote belangstelling voor dit evenement onderstreepte nogmaals de relevante functie van het innovatie-initiatief dat samen met partijen uit het onderwijs, bedrijfsleven en de overheid talentvolle studenten in de regio wil aantrekken en behouden.

New call-to-action