Bedankt, bedankt, bedankt! We mogen rekenen op vijfduizend Heraclieden die de club steunen met het verlengen van hun seizoenkaart. Deze prachtige mijlpaal is dinsdagmiddag bereikt, op de laatste dag dat verlengen mogelijk is met 5% vroegboekkorting en behoud van eigen plek.

Jullie steun is fantastisch!
𝙒𝙖𝙩 π™šπ™§ 𝙀𝙀𝙠 𝙯𝙖𝙑 π™œπ™šπ™—π™šπ™ͺπ™§π™šπ™£, π˜Ώπ™šπ™―π™š π™˜π™‘π™ͺ𝙗 𝙨𝙩𝙖𝙖𝙩 π™—π™žπ™Ÿ 𝙀𝙣𝙨 𝙫𝙀𝙀𝙧𝙀π™₯

Na dinsdag worden alle niet-verlengde stoelen vrijgegeven. Omdat daar achter de schermen het een en ander voor moet gebeuren, is het vanaf donderdag 18 juni mogelijk te verhuizen naar een andere plek in het stadion of een seizoenkaart te kopen voor een plek die tot nu toe bezet was.

Nog niet verlengd en nog profiteren van 5% vroegboekkorting en het behoud van je eigen plek? Dit kan nog tot dinsdagavond (16 juni) 23.59 uur via heracles.nl/seizoenkaart.