Oud-Heraclieden Everton Ramos da Silva, Robin Gosens en Lennart Czyborra hebben op eigen initiatief seizoenkaarten aangeschaft voor komend seizoen. Hiermee steunen zij de club. Ook Menno Knip, Fred Schrander, Ger Vermeulen en William Pingen, oud-bestuursleden en/of liefhebbers van de club steunen de club op deze wijze.

Everton en Gosens spraken eerder al een videoboodschap in waarin zij supporters opriepen de club te steunen door een seizoenkaart aan te schaffen. Daarop liet het tweetal op eigen initiatief en afzonderlijk van elkaar weten dat zij de club en supporters willen steunen door zΓ©lf een seizoenkaart aan te schaffen. Nadat ook Lennart Czyborra door zijn huidige teamgenoot Gosens op de hoogte werd gesteld van dit prachtige gebaar, besloot ook hij een seizoenkaart te kopen.

Niet alleen de twee oud-spelers, ook Knip, Schrander, Vermeulen en Pingen hebben laten weten seizoenkaarten aan te willen schaffen om de club en supporters te steunen. Het viertal Heraclieden kwam samen tot het idee van dit mooie gebaar.

Al 3200 Heraclieden hebben een seizoenkaart besteld voor komend seizoen. Woensdag gaat de spelersgroep op pad om zo veel mogelijk seizoenkaarthouders persoonlijk te bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun.

𝙒𝙖𝙩 π™šπ™§ 𝙀𝙀𝙠 𝙯𝙖𝙑 π™œπ™šπ™—π™šπ™ͺπ™§π™šπ™£
π˜Ώπ™šπ™―π™š π™˜π™‘π™ͺ𝙗 𝙨𝙩𝙖𝙖𝙩 π™—π™žπ™Ÿ 𝙀𝙣𝙨 𝙫𝙀𝙀𝙧𝙀π™₯