Een week na de start van de seizoenkaartcampagne hebben al 2500 Heraclieden een seizoenkaart besteld. Een bijzonder groot aantal, want een jaar geleden stond de teller na een week op bijna duizend seizoenkaarten.

Aan jou en alle andere seizoenkaarthouders die hun steun hebben laten blijken door het verlengen of bestellen van hun seizoenkaart: dankjewel, dat is fantastisch.

Nu ook vrije donaties mogelijk

Op het verzoek van vele supporters hebben we het mogelijk gemaakt vrije donaties te doen aan de club. Dit kan simpel, snel en veilig via een Tikkie. Via heracles.nl/doneer opent Tikkie en kan je betalen via je telefoon of computer. De Tikkie delen met andere supporters? Ook dat kan simpel met dezelfde link.

Oud-speler Robin Gosens riep op om ook achter de club te staan door het kopen van je seizoenkaart:

𝘞𝘒𝘡 𝘦𝘳 𝘰𝘰𝘬 𝘻𝘒𝘭 𝘨𝘦𝘣𝘦𝘢𝘳𝘦𝘯,
D𝘦𝘻𝘦 𝘀𝘭𝘢𝘣 𝘴𝘡𝘒𝘒𝘡 𝘣π˜ͺ𝘫 𝘰𝘯𝘴 𝘷𝘰𝘰𝘳𝘰𝘱.