In deze tijd is het helaas niet mogelijk om elkaar te treffen bij de BusinessClub van Heracles Almelo. Juist nu we elkaar misschien nog wel harder nodig hebben. Gelukkig kunnen we via de BusinessClub App in contact komen met andere ondernemers of zakelijke relaties.

Een vraag voor één van uw mede-BusinessClubleden? Benieuwd hoe een ander het vergaat met dat thuiswerken? Of gewoon laten weten dat u aan iemand denkt? Pak uw telefoon, zoek diegene op in het BusinessBoek en houd contact met uw zwart-witte vrienden.

We slaan ons hier met elkaar doorheen,
Nee, je staat hier nooit alleen.

Plaats een bijdrage

In het BusinessBoek is het ook mogelijk om bijdragen te plaatsen. BusinessClubleden laten weten wat u als bedrijf te bieden heeft? Ergens naar op zoek? Normaal gesproken vond u elkaar bij Heracles Almelo. Vraag en aanbod worden nu samengebracht in de BusinessClub App. Handig toch, nu we alleen op afstand met elkaar kunnen communiceren?

Laat door middel van een bijdrage weten waar u mee bezig bent of juist naar op zoek bent. Zo zijn we samen sterker.

Download de BusinessClub App

Staat de BusinessClub App nog niet op uw telefoon? Laten we eerlijk zijn, dat kan natuurlijk niet! Download ‘m nu in de App Store of Google Play Store.

Meer informatie over registreren in de BusinessClub App vindt u hier.
Problemen met inloggen? Neem contact op met commercie@heracles.nl.