Met de Heracles Almelo BusinessClub App bent u altijd op de hoogte van het laatste BusinessClubnieuws en meldt u zich eenvoudig aan voor al onze activiteiten. Kaarten voor wedstrijden bestelt u met een paar tikken op uw scherm. Het BusinessBoek biedt u een compleet overzicht van alle BusinessClubleden van Heracles Almelo en brengt u met hen in contact.

Download de BusinessClub App

Ontdek zelf alle mogelijkheden van de BusinessClub App.

Gebruik de BusinessClub App

De BusinessClub App is exclusief ontwikkeld voor BusinessClubleden van Heracles Almelo. U dient zich daarom bij het eerste gebruik eenmalig te registreren. Bij het aanmaken van uw profiel vult u uw eigen gegevens in en selecteert u het bedrijf waarvoor u werkzaam bent. Er wordt na aanmelding direct een controlemail verstuurd naar het e-mailadres van uw bedrijf dat bij Heracles Almelo bekend is. Na persoonlijke goedkeuring vanuit uw bedrijf ontvangt u een bevestigingsmail op het e-mailadres dat u zelf heeft opgegeven. Nu is uw registratie voltooid en kunt u de BusinessClub App gebruiken. Uw persoonlijke gegevens kunt u te allen tijde aanpassen in uw profiel.

Functionaliteiten

Activiteiten: U meldt zich eenvoudig aan voor de komende BusinessClub- activiteiten en ziet direct wie zich nog meer heeft aangemeld.

Tickets: Wedstrijdkaarten bestelt u met een paar tikken op het scherm. Diner of buffet reserveren? Ook dat is zo geregeld.

BusinessBoek: Een compleet overzicht met alle BusinessClubleden van Heracles Almelo.

Saldo Checker: Scan uw Heracles Almelo betaalkaart en bekijk uw huidige saldo of laad dit eenvoudig op.

Group 2 Created with Sketch. KLEURRIJK ZWARTWIT HERACLES