Met de Heracles Almelo BusinessClub App bent u altijd op de hoogte van het laatste BusinessClubnieuws en meldt u zich eenvoudig aan voor al onze activiteiten. Kaarten voor wedstrijden bestelt u met een paar tikken op uw scherm. Het BusinessBoek biedt u een compleet overzicht van alle BusinessClubleden van Heracles Almelo en brengt u met hen in contact.

Download de vernieuwde BusinessClub App

De Heracles Almelo BusinessClub App is vernieuwd en in kleurrijk zwart-wit stijl gebracht. Ontdek zelf alle mogelijkheden van de app.

Gebruik de BusinessClub App

De BusinessClub App is exclusief ontwikkeld voor BusinessClubleden van Heracles Almelo. U dient zich daarom bij het eerste gebruik eenmalig te registreren. Bij het aanmaken van uw profiel vult u uw eigen gegevens in en selecteert u het bedrijf waarvoor u werkzaam bent. Er wordt na aanmelding direct een controlemail verstuurd naar het e-mailadres van uw bedrijf dat bij Heracles Almelo bekend is. Na persoonlijke goedkeuring vanuit uw bedrijf ontvangt u een bevestigingsmail op het e-mailadres dat u zelf heeft opgegeven. Nu is uw registratie voltooid en kunt u de BusinessClub App gebruiken. Uw persoonlijke gegevens kunt u te allen tijde aanpassen in uw profiel.

Functionaliteiten

Activiteiten: U meldt zich eenvoudig aan voor de komende BusinessClub- activiteiten en ziet direct wie zich nog meer heeft aangemeld.

Tickets: Wedstrijdkaarten bestelt u met een paar tikken op het scherm. Diner of buffet reserveren? Ook dat is zo geregeld.

BusinessBoek: Een compleet overzicht met alle BusinessClubleden van Heracles Almelo.

Saldo Checker: Scan uw Heracles Almelo betaalkaart en bekijk uw huidige saldo.