In een mooie samenwerking met Ontdek Hightech Almelo (OHTA), Gemeente Almelo, ROC van Twente, Hogeschool Saxion, Universiteit Twente en Heracles Almelo, vond donderdag 5 maart de tweede editie van de OHTA Stagiairedag plaats. De dag stond in het teken van vitaliteit en duurzaam presteren, onderdelen die voor bedrijven van cruciaal belang zijn als het gaat om (toekomstige) werknemers. Net als de editie van september vorig jaar, was ook deze succesvol te noemen.

Inspirerend programma
Ruim 50 stagiaires verzamelden zich ’s ochtends in de BusinessClub van Heracles Almelo, waar zij welkom werden geheten door wethouder Eugène van Mierlo. De helft van de groep ging vervolgens met innovatiemanager Ivar Hageman mee naar de Innovatiebox voor een korte presentatie over sport en duurzaam presteren, waarna de stagiaires zelf ook fysiek aan de slag mochten op het trainingsveld. De andere 25 stagiaires volgden ’s ochtends een workshop kernkwaliteiten. Na de lunch wisselden de groepen elkaar af.

Innovatie-initiatief Heracles Almelo
De stagiairedag past naadloos in de uitgangspunten van het innovatie-initiatief van Heracles Almelo, bestaande uit overheid, onderwijs en bedrijfsleven. Dit initiatief is gericht op het aantrekken, behouden en terughalen van talent in de regio, het versterken van de regionale economie en het vergroten van de vitaliteit.

Meer weten over het innovatie-initiatief? Neem contact op met commercie@heracles.nl.

Harry Broeze Foto’s