Trainers en spelers van Heracles Almelo zijn zaterdagochtend in alle vroegte vertrokken voor een zevendaags trainingskamp in Zuid-Spanje. De ploeg vertrok nog voordat de klok vier uur sloeg richting Eindhoven Airport voor vlucht HV5085 naar Sevilla.

Vertrek in Almelo

Even na tien uur landde het toestel op Spaanse bodem. Per bus reisde de ploeg vervolgens af naar het hotel in havenstad Cadiz. Vanmiddag om 17.00 uur staat de eerste training op het programma. Dinsdag en donderdag oefent Heracles Almelo tegen Borussia Mönchengladbach en FC Sion.

Drost, Bakboord en Sama niet mee

Navajo Bakboord en Jesper Drost herstellen in Nederland van hun blessures en behoren niet tot de groep die afreist naar Spanje. Ook Stephen Sama is niet mee op trainingskamp. De verdediger krijgt de ruimte om op zoek te gaan naar een nieuwe club.