Donderdag 12 december bundelen diverse Twentse techniekbedrijven, Universiteit Twente, ROC van Twente, Hogeschool Saxion en Heracles Almelo hun krachten in een uniek event over de toekomst van vakmanschap in TwenteDit event is alleen toegankelijk op uitnodiging van Heracles Almelo.

Programma

In een inspirerende omgeving gaan bedrijven, experts en studenten aan de slag met Twentse uitdagingen en best-practices over de toekomst van technici in Twente. De belangrijkste evidenced-based inzichten over de toekomst van Twents vakmanschap worden op een rijtje gezet.

Vragen als: ‘Hoe geef je leiding aan ontwikkeling van technici?’, ‘Hoe zet je technici in hun kracht voor innovatie?’ en ‘Hoe kunnen mens en technologie (beter) samenwerken?’ komen hierbij aan bod.

Deze vragen spelen bij vrijwel elk bedrijf en met dit event helpen wij hen een stap verder met deze uitdagingen.