Binnen deze periode/categorie zijn geen evenementen gevonden

Op woensdag 30 oktober speelt Heracles Almelo in de TOTO KNVB Beker thuis tegen RKC Waalwijk. Het doel: de tweede ronde van het toernooi bereiken. Om dit voor elkaar te krijgen hopen we op de steun van zoveel mogelijk Heraclieden. Voor seizoenkaarthouders is de toegang daarom gratis, niet-seizoenkaarthouders profiteren van lage actietarieven.

Seizoenkaarthouders hoeven niets te doen voor hun gratis toegang. Net als bij Eredivisiewedstrijden is het scannen van de kaart bij de ingang voldoende.

Heb je nog geen seizoenkaart? De gratis toegang geldt ook voor nieuwe seizoenkaarthouders. Klik hier voor alle informatie over een seizoenkaart.

Losse kaartverkoop: voor €10,- ben je er al bij

Geen seizoenkaarthouder? Voor €10,- ben je al bij de wedstrijd! Ben je jonger dan 18? Dan krijg je zelfs 50% korting. Deze tarieven gelden voor KidsClubleden, Fankaarthouders en voor seizoenkaarthouders die extra kaarten bestellen.

Reguliere kaarten kosten €12,50, maar als je een (gratis) Fankaart aanschaft of lid wordt van de KidsClub, profiteer je al gelijk van de korting.

Tarieven voor KidsClubleden, seizoenkaarthouders (extra kaarten) en Fankaarthouders

Regulier: €10,-
Kinderen tot en met 17 jaar oud: €5,-
Zestigplussers: €7,50

De actietarieven worden online (wanneer je bent ingelogd met het juiste account) getoond in de winkelwagen.

Binnen deze periode/categorie zijn geen evenementen gevonden