Spelen we volgend seizoen in het shirt dat jij ontworpen hebt? Dat kan! Net als eerdere seizoenen ben jij aan zet. Stuur nu jouw ontwerp in voor ons nieuwe thuis- en/of uitshirt.

Dien je ontwerp binnen een week in

Je hebt een week de tijd om jouw ontwerp in te sturen. Op woensdag 30 oktober om 12.00 uur sluit de (digitale) brievenbus. Stuur het ontwerp naar info@heracles.nl of breng het langs in de FanServiceShop.

Houd hiermee rekening:

Gebruik een van de twee standaard-ontwerpen als basis. Download ze hier.

Verticale zwart-witte strepen en/of een relatie met een historisch shirt zijn de uitgangsposities voor het thuisshirt.

Kies voor het uitshirt een andere kleur dan blauw (Het huidige blauwe uitshirt wordt volgend seizoen het reserve-uitshirt. Het nieuwe moet daar volgens KNVB-regels qua kleur voldoende van afwijken).

De mouwen van een shirt moeten dezelfde kleur(stelling) hebben.

Stemmen

Net als afgelopen seizoen kiest een selectiecommissie de mooiste thuis- en uitshirts. Op die ontwerpen kan vervolgens door alle supporters worden gestemd. De winnende ontwerpen worden in productie genomen.

Actievoorwaarden: Heracles Almelo behoudt zich het recht om wijzigingen in het shirt aan te brengen, wanneer dit vanwege KNVB-reglementen of om technische redenen noodzakelijk is. Het ontwerp wordt eigendom van Heracles Almelo. Het is niet toegestaan de actie op commerciƫle wijze te benutten.