Mohamed Amissi is met het nationale elftal van Burundi uitgeschakeld in de eerste ronde van de kwalificatiereeks voor het WK in Qatar. De return in en tegen Tanzania eindigde in 1-1 waarna het gastland de strafschoppen beter nam: 3-0.

Tanzania kwam in Dar-Es-Salaam na een klein half uur spelen op voorsprong via een hoekschop. Mbwana Samatta tikte bij de tweede paal binnen. Mohamed Amissi kon rekenen op een basisplaats en net als bij de heenwedstrijd zou hij ook deze keer als aangever fungeren bij de gelijkmaker. De Heraclied legde op slag van rust af op Fiston Razak die er beter voor stond.

De 1-1 was precies het resultaat zoals dat ook in Burundi werd behaald en ook een verlenging bracht hierin geen verandering. Strafschoppen moesten de beslissing brengen. Tanzania maakte geen fout terwijl Burundi geen doel trof.