Heracles Almelo straalt al jaren uit dat het talentvolle spelers naar een hoger niveau kan brengen en een sportieve stap kan laten maken. De club is daarom extra trots dat het spelers kan afleveren bij de nationale (jeugd)selecties. In dit overzicht volgen we de (jeugd)internationals van Heracles Almelo.

“Dit is ons verhaal aan spelers. Wij ontwikkelen je door en dan kan je als speler stappen maken. Dit zijn mooie voorbeelden waar wij als club voor staan.”

Technisch manager Tim Gilissen

Mohamed Amissi

De kersverse aanwinst van Heracles Almelo speelde afgelopen zomer al op de Afrika Cup waar hij zijn debuut maakte voor Burundi. Deze interlandbreak is hij opnieuw opgeroepen.

Burundi wacht een dubbele confrontatie met Tanzania in het kader van kwalificatie voor het WK in 2022. Op 4 september staan beide landen in Bujumbura (Burundi) voor het eerst tegenover elkaar. De return wordt op 8 september gespeeld in Dar-es-Salaam (Tanzania).

Navajo Bakboord vs Lennart Czyborra

De beide vleugelverdedigers staan deze interlandperiode tegenover elkaar en zullen elkaar ongetwijfeld tegenkomen aan de zijlijn. Bakboord is al een tijdje een vaste waarde in Oranje O20 en Czyborra idem dito in Duitsland O20. Op zondag 8 september om 16.00 staan zij tegenover elkaar in Uden.

Oranje O20, met Bakboord, speelt op 5 september om 20.00 uur eerst een interland tegen Engeland O20 in Shrewsbury. Duitsland O20, met Czyborra, start de interlandperiode op 5 september om 16.30 uur in Halle an der Saale tegen Tsjechië O20.

Mauro Junior

Mauro Junior is deze interlandperiode voor het eerst opgeroepen voor de Olympische selectie van Brazilië. De Seleção Olímpica speelt op 6 september om 02.30 uur (Nederlandse tijd) een vriendschappelijke interland tegen Colombia. Op 10 september om 01.00 uur (Nederlandse tijd) wordt geoefend tegen de leeftijdsgenoten van Chili. Beide interlands worden afgewerkt in Estádio do Pacaembu in São Paulo.