Oranje onder 20 jaar, met Navajo Bakboord, heeft de interland tegen de leeftijdgenoten uit Duitsland, met Lennart Czyborra in de gelederen, met 1-2 verloren.

Het aandeel van Lennart Czyborra in de Duitse zege bleef beperkt. Hij had afgelopen donderdag al negentig minuten gespeeld tegen Tsjechië en zou nu niet in actie komen. Navajo Bakboord, tegen Engeland nog bankzitter, begon in Uden wel in de basis. Het duel eindigde voor hem in blessuretijd na zijn tweede gele kaart.

Oranje begon sterk aan de wedstrijd. Tom van de Looi trof na ruim 25 minuten het doel vanaf 20 meter. Duitsland werd voor de rust een keer gevaarlijk via een schot van Finn-Ole Becker dat op de paal belandde. Nederland had vervolgens na de rust pech toen Jurgen Ekkelenkamp en Zakaria Aboukhlal het aluminium troffen.

Duitsland zou het duel daarna naar zijn hand zetten. Alfons Amade scoorde na ruim een uur spelen de 1-1. David Otto miste vervolgens een strafschop maar in de 73ste minuut scoorde Nicolas Kühn de winnende treffer.