Lennart Czyborra heeft met het Duitse nationale elftal onder 20 jaar een overwinning geboekt. In Halle (Saale) werden de leeftijdsgenoten uit Tsjechië met 4-2 aan de kant gezet. Czyborra kon rekenen op een basisplaats en speelde de gehele wedstrijd.

De Duitsers hadden in de eerste helft het beste van het spel en in de 23ste minuut tekende Manuel Wintzheimer voor het eerste doelpunt na een combinatie door het hart van de Tsjechische defensie.

In de tweede helft was er sprake van een levendige duel en in het laatste deel vielen nog de nodige treffers. De bezoekers kwamen via Pavel Sulc op gelijke hoogte maar Duitsland liep vlot uit naar 3-1 dankzij David Otto (71ste minuut) en Florian Krüger (73ste minuut). Jakub Sipek bracht daarna nog even de spanning terug in de wedstrijd met een geplaatst schot maar in de 83ste minuut zorgde Otto met zijn tweede doelpunt voor de beslissing.

Duitsland onder 20 speelt aanstaande zondag tegen Oranje onder 20. Dat duel wordt gespeeld in Uden en begint om 16:00 uur.