Overgang op nieuwe kassasystemen

Afgelopen zomer is cateringpartner Almelounge overgegaan op nieuwe kassasystemen. Als gevolg hiervan is betalen alleen mogelijk met de Heracles Betaalkaart (los te verkrijgen of geïntegreerd in de seizoen-, BusinessClub en Skyboxkaarten). Ook huidige betaalkaarten die in omloop zijn blijven bruikbaar.

Pinnen is vooralsnog niet mogelijk, alleen bij het opwaarderen van de Heracles Betaalkaart op bepaalde punten in het stadion.

Het saldo inzien en opwaarderen

Het saldo van de Heracles Betaalkaart inzien en opwaarderen kan voorlopig alleen in het stadion. We werken aan een oplossing om dit ook zo spoedig mogelijk weer online mogelijk te maken.

Saldo overzetten op een andere pas

Mocht je het saldo over willen zetten op een andere pas, meld dit dan met jouw Heracles Account, relatienummer en betaalkaartnummers via account@heracles.nl.

Problemen ervaren?

Is jouw pas defect, werkt hij niet óf klopt het saldo niet? Of heb jij andere problemen ervaren met jouw Heracles Betaalkaart op Erve Asito? Meld dit dan met jouw Heracles Account, relatienummer en betaalkaartnummers via account@heracles.nl.

Group 2 Created with Sketch. KLEURRIJK ZWARTWIT HERACLES