Anas Ouahim maakt de permanente overstap naar Sydney FC. De 26-jarige middenvelder werd sinds maart verhuurd aan FC Sheriff Tiraspol, maar de huurovereenkomst is beëindigd om een overstap naar Australië mogelijk te maken. Het contract van Ouahim liep in Almelo nog door tot medio 2025.  

“Met gemengde gevoelens vertrek ik bij Heracles Almelo, want ik zal jullie nooit vergeten”, richt Ouahim zich tot de supporters van Heracles Almelo. “Ik heb altijd alles gegeven voor deze club, mijn hart en ziel in elk moment gestoken. Ik hoop dat jullie mij op die manier herinneren. Belangrijker nog, ik hoop dat jullie mij herinneren als een goed persoon, zowel op als buiten het veld. Jullie steun betekende alles voor mij. Bedankt voor alles wat jullie mij hebben gegeven. Mijn tijd bij Heracles Almelo zal altijd een speciale plek in mijn hart hebben.”

Ouahim kwam op de slotdag van de winterse transferperiode in 2022 over van SV Sandhausen. Het jeugdproduct van 1. FC Köln speelde uiteindelijk 61 wedstrijden voor Heracles Almelo. Daarin maakte hij tien doelpunten en bereidde hij negen keer een doelpunt voor.