Heracles Almelo heeft doelman Robin Mantel gecontracteerd. De 23-jarige Belg komt transfervrij over van Helmond Sport. Mantel tekent in Almelo een contract tot medio 2026 met een optie tot een extra seizoen. 

“Mijn eerste indruk van de club is heel goed”, vertelt Mantel bij zijn presentatie. “Ik ben goed opgevangen en ik voel dat dit een familiaire en gezellige club is. Bovendien benaderde de keeperstrainer, Brian van Loo, mij al vrij snel en dat gaf mij een fijn gevoel. Ik denk dat ik samen met hem stappen kan maken als keeper en als mens.” 

Technisch directeur Nico-Jan Hoogma is tevreden met de nieuwste aanwinst van Heracles Almelo. “Met Robin halen we een talentvolle keeper erbij die onze keepersgilde completeert. Wij wilden graag na het vertrek van Robin Jalving een vierde keeper toevoegen aan onze selectie om de trainingen onder Brian van Loo te optimaliseren en de concurrentie te vergroten.” 

Bekijk hieronder het volledige interview met Heracles TV.