Lasse Wehmeyer vertrekt bij Heracles Almelo. De 21-jarige aanvaller maakt de overstap naar VVV-Venlo. In Almelo had Wehmeyer nog een contract tot medio 2025. 

De vleugelaanvaller die geboren werd in het Duitse Münster, tekende in december 2022 zijn eerste contract bij Heracles Almelo. Hij stroomde door uit de FC Twente/Heracles Academie, waar hij sinds 2013 actief was. In totaal speelde Wehmeyer dertig officiële wedstrijden voor Heracles Almelo waarin hij vier keer tot scoren kwam. 

“Lasse Wehmeyer is een speler die op zijn leeftijd veel moet spelen. Voor komend seizoen is het perspectief op speelminuten voor hem niet groot bij ons. Wij bedanken Lasse voor zijn inzet en wensen hem veel succes en speelminuten toe in Venlo”, aldus technisch directeur Nico-Jan Hoogma. 

Lasse Wehmeyer houdt goede herinneringen over aan zijn tijd in Almelo. “Ik heb bij Heracles Almelo mijn debuut als profvoetballer mogen maken. Daar ben ik de club dankbaar voor. Ik ga de fans, het stadion en de sfeer missen. Ik blijf de club volgen en wens alle Heraclieden veel succes toe komend seizoen.”