De verlengingsperiode voor de seizoenkaarten van 2024-2025 zit erop! Het was tot en met donderdag 6 juni 2024 mogelijk om de reservering van jouw huidige plek in het stadion te verzilveren en deze plek te verlengen. Los van of je nadien wilde verhuizen binnen het stadion. Vanwege de overgang naar de safe standing tribune en de gevolgen die het met zich meebrengt voor Vak R is de verhuisperiode uitgebreid naar drie verschillende verhuisperiodes. Zo zien deze periodes eruit met een toelichting per verhuisperiode:

Let op: Het verhuizen in het stadion is alleen mogelijk in de FanServiceShop of per mail naar ticketing@heracles.nl binnen jouw verhuisperiode. Verzoeken die buiten jouw verhuisperiode worden gedaan, worden niet in behandeling genomen.

Verhuisperiode naar safe standing voor voorrangsgroep

Verhuisperiode naar safe standing voor de voorrangsgroep
Van dinsdag 11 juni 2024, 10.00 uur, tot en met vrijdag 14 juni 2024, 17.00 uur.

Aanstaande dinsdag 11 juni start de verhuisperiode naar safe standing voor de voorrangsgroep. Hieronder staat vermeld wie onderdeel is van de voorrangsgroep. Bij het verplaatsen naar de safe standing tribune wordt je automatisch ingedeeld. Als groep bij elkaar staan? Vermeld dit dan gelijk bij de aanvraag.

Voorrangsgroep safe standing
De voorrangsgroep bestaat uit:
– Iedereen die de enquête heeft ingevuld en aangegeven heeft onderdeel te willen zijn van de safe standing tribune.
– ⁠Seizoenkaarthouders op de wachtlijst voor Vak Q (bijgehouden tot en met 1 mei 2024). Deze wachtlijst komt te vervallen en wordt vervangen door een nieuwe wachtlijst voor de safe standing tribune. Hier kan iedereen zich voor aanmelden, maar huidige seizoenkaarthouders hebben voorrang. Verzoeken die na 1 mei zijn gedaan komen op de nieuwe wachtlijst.

Let op: niet voor iedereen uit de voorrangsgroep is er plek op de safe standing tribune. Wees er snel bij, want vol is vol. Heb je geen plek, dan kom je automatisch op de nieuwe wachtlijst voor safe standing.

Wanneer je onderdeel bent van de voorrangsgroep, heb je van ons een e-mail mogen ontvangen. Geen e-mail ontvangen, maar denk je wel onderdeel te zijn van de voorrangsgroep? Dan kan je dit direct checken in de FanServiceShop of bij je aanvraag via ticketing@heracles.nl.

We hebben inmiddels veel aanvragen ontvangen voor de safe standing tribune. Daarmee is de safe standing tribune vol. De aanvragen worden op volgorde behandeld.

Verhuisperiode van Vak Q & R naar overige plekken in het stadion

Verhuisperiode van Vak Q & R naar overige plekken in het stadion
– Inloopavond: Maandag 17 juni 2024 van 18.00 uur tot 21.00 uur
– Dinsdag 18 juni 2024 van 10.00 uur tot 17.00 uur
– Woensdag 19 juni 2024 van 10.00 uur tot 17.00 uur

Heb jij afgelopen seizoen een seizoenkaart gehad in Vak Q of R, maar wil je geen onderdeel zijn van de nieuwe safe standing tribune? Dan krijg je vanwege de overgang naar safe standing eenmalig voorrang om te verplaatsen naar één van de vrijgekomen stoelen of reeds vrije stoelen in het stadion.

Inloopavond op maandag 17 juni van 18.00 uur tot 21.00 uur
Deze verhuisperiode begint met een inloopavond, zodat Heraclieden uit de vakken Q en R de kans hebben om zelf hun nieuwe stoel uit te kiezen in het stadion. Bovendien denken we mee als seizoenkaarthouders uit de vakken Q en R als groep willen verplaatsen. Deze inloopavond vindt plaats op maandag 17 juni en start om 18.00 uur in onze BusinessClub. Je kunt deze betreden via de hoofdingang van ons stadion waar je verder kan worden geholpen. De BusinessClub zal tot 21.00 uur geopend zijn voor Heraclieden uit Vak Q of R die die avond willen verplaatsen.

Neem alle seizoenkaarten uit 2023-2024 die verplaatst moeten worden mee. Het is alleen mogelijk om de (resterende) betaling te doen via PIN of automatische incasso. Contant betalen is niet mogelijk.

Prijzen bij verplaatsing vanuit Vak R
Wij snappen dat je door de keuze die is gemaakt wellicht wil verplaatsen. Een verplaatsing naar de lange zijde zou dan een hogere seizoenkaartprijs met zich meebrengen. Als geste naar de seizoenkaarthouders op Vak R die willen verplaatsen, bieden wij drie jaar lang de seizoenkaartprijs van de korte zijde (van jouw leeftijdscategorie). Daarbij geldt voor ieder seizoen de prijs die op dat moment voor de korte zijde wordt gehanteerd.

Let op: dit aanbod geldt alleen wanneer je in deze verhuisperiode ervoor kiest om te verplaatsen van Vak R naar een andere plek in het stadion (maandag 17 juni tot en met woensdag 19 juni).

Verhuisperiode overige seizoenkaarthouders

Verhuisperiode overige seizoenkaarthouders
Van donderdag 20 juni 2024, 10.00 uur, tot en met maandag 24 juni 2024, 17.00 uur.

Voor alle overige seizoenkaarthouders is het mogelijk om vanaf donderdag 20 juni 2024 te verplaatsen naar de stoelen die nog vrij zijn na de vorige twee verhuisperiodes. Ook voor seizoenkaarthouders van het afgelopen seizoen die tot op heden hun seizoenkaart nog niet verlengd hebben is het dan mogelijk om een nieuwe plek uit te zoeken.

Let op: Het verhuizen in het stadion is alleen mogelijk in de FanServiceShop of per mail naar ticketing@heracles.nl binnen jouw verhuisperiode. Verzoeken die voor de start van jouw verhuisperiode worden gedaan, worden niet in behandeling genomen.

Verkoop voor nieuwe seizoenkaarthouders

Vanaf dinsdag 25 juni om 10.00 uur is het mogelijk om een nieuwe seizoenkaart aan te schaffen. Hierin wordt voorrang verleend aan iedereen die zich heeft aangemeld voor de wachtlijst voor seizoenkaarten.

Verkoopperiodes:
– Dinsdag 25 juni 2024, 10.00 uur: Verkoop voor wachtlijst seizoenkaart
– Dinsdag 2 juli 2024, 10.00 uur: Reguliere verkoop (indien beschikbaar)