Heb jij nog geen seizoenkaart bij Heracles Almelo, maar wil je er wel graag eenof denk je erover na om er een of meerdere aan te schaffen? Momenteel kan dat nog niet, maar het is wel mogelijk om jezelf op de Wachtlijst seizoenkaart te plaatsen.

Jij bent dan, na de verlengperiodes en verhuisperiodes voor huidige seizoenkaarthouders, als eerste aan de beurt om een nieuwe seizoenkaart aan te schaffen. Na de verlengperiode krijgen supporters die zich hebben ingeschreven voor de wachtlijst voorrang ten opzichte van supporters die zich niet voor de wachtlijst hebben ingeschreven. Wil jij er volgend jaar bij zijn? Zorg dan dat jij je in ieder geval inschrijft voor die wachtlijst.

De Wachtlijst seizoenkaart verloopt ook via ons ticketingsysteem. Wanneer je op ticketing.heracles.nl inlogt met een Heracles Account, kun je direct gratis aanmelden voor de wachtlijst.


Verkoopperiodes

Tijdens de verlengperiode is het niet mogelijk om te verhuizen of een nieuwe seizoenkaart aan te schaffen. Na de verlengingsperioden zullen een aantal verhuisperioden volgen, alvorens de verkoop voor de wachtlijst en de reguliere verkoop starten.

Verlengingsperiode:
• Dinsdag 21 mei 2024, 10.00 uur tot donderdag 6 juni 2024, 23.59 uur: Verlengingsperiode

Verhuisperiodes (data onder voorbehoud):
• Dinsdag 11 juni 2024 tot en met vrijdag 14 juni 2024: Verhuisperiode naar safe standing (hierover volgt later meer informatie)
• Maandag 17 juni 2024 tot en met woensdag 19 juni 2024: Verhuisperiode huidige seizoenkaarthouders Vak Q & R naar andere vakken (hierover volgt later meer informatie)
• Donderdag 20 juni 2024 tot en met maandag 24 juni 2024: Verhuisperiode overige seizoenkaarthouders

Verkoopperiodes:
• Dinsdag 25 juni 2024, 10.00 uur: Verkoop voor wachtlijst seizoenkaart (indien beschikbaar)
• Dinsdag 2 juli 2024, 10.00 uur: Reguliere verkoop (indien beschikbaar)