Dinsdagavond vond de traditionele seizoensafsluiting plaats in Bistro115, in het centrum van Almelo. Onder het genot van diverse culinaire gerechten besloten spelers, staf en personeelsleden gezamenlijk het seizoen 2023-2024. Daarnaast werd er afscheid genomen van de vertrekkende spelers.

Afscheid spelers

Zeven spelers namen dinsdagavond afscheid van Heracles Almelo. Navajo Bakboord, Sven Sonnenberg, Fredrik Oppegård, Mohamed Sankoh, Jetro Willems, Robin Jalving en Chiel Olde Keizer ontvingen een presentje vanuit de club voor hun bewezen diensten. Ajdin Hrustic was afwezig en had een dag eerder al afscheid genomen. Dit in verband met de aankomende interlands met de nationale ploeg van Australië.

Jubileum Ronald Langejans

Op deze gezamenlijke avond werd ook Ronald Langejans in het zonnetje gezet. De facilitair medewerker van Heracles Almelo werd geëerd voor zijn 12,5 jaar dienstverband bij de club. De jubilaris werd toegesproken door algemeen directeur Rob Toussaint.

Heracles Almelo bedankt alle supporters, sponsoren, vrijwilligers en stewards voor hun onvoorwaardelijke steun in het afgelopen seizoen. Wij zijn Heracles.

De eerste training van het nieuwe seizoen staat gepland op maandag 24 juni om 17.00 uur. Meer informatie over de toegangsmogelijkheden bij deze training volgen zo spoedig mogelijk.