Paul van Lange treedt per 1 juni toe tot de Raad van Commissarissen van Heracles Almelo. Hij is daarmee de opvolger van de in januari vertrokken Robert Kroon. Van Lange komt op voordracht van de drie supportersverenigingen en vormt samen met Hans Morsink, Jeffrey Hinnen, Marnix Smit en Niek Gloudemans de vijfkoppige Raad van Commissarissen. 

“Het is fijn dat we met de komst van Paul weer voltallig zijn. Paul brengt met zijn expertise en achtergrond veel kennis en kunde mee en daar zijn wij hartstikke blij mee,” aldus Hans Morsink, voorzitter van de Raad van Commissarissen. 

Met Van Lange versterkt Heracles Almelo zich met een echte Heraclied met veel ervaring in gedragswetenschappen. Hij is geboren en opgegroeid in Vroomshoop en is momenteel als hoogleraar psychologie verbonden aan de Vrije Universiteit Amsterdam.